KontioLomat, majoitusta, matkaparkki ja ravintola Kontiolahdella Pohjois-Karjalassa

Turvallinen ja viihtyisä vierailu

Tervetuloa Pohjois-Karjalaan Kontiolahteen.


Me Kontiolomilla toivomme vierailunne sujuvan hyvin ja teidän saavan upeita lomamuistoja kauniista Pohjois-Karjalasta.


KontioLomien pyrkimyksenä on tarjota asiakkailleen viihtyisä ja turvallinen asiakaskokemus. 


Käytännön ohjeita oman ja muiden viihtyisän loman varmistamiseksi:


Majoitusvuorokausi

Majoitusvuorokausi huoneissa ja huoneistoissa alkaa klo 15.00 ja huone/huoneisto on lähtöpäivänä luovutettava kello 12.00. Huonetta on mahdollisuus pitää pidempään lisäkorvausta vastaan, huoneen varaustilanteen salliessa


Matkaparkin vuorokausi alkaa kello 13.00 ja päättyy lähtöpäivänä kello 12.00


Internet

Kontiolomien vierailijoilla on mahdollisuus käyttää Wi-Fi yhteyttä veloituksetta. 


Varustelu
Huoneen varusteluun kuuluu huoneen koon mukainen määrä laadukkaita vuoteita, pyyhkeet, jääkaappi, vedenkeitin, mikro, keittolevy, astiasto, taulutelevisio, suihku sekä hiustenkuivaaja.


Aamiainen

Erikseen tilattava. Aamiainen tarjoillaan sopimuksen mukaan.


Lisävuoteet

Huoneistoihin (kaksiot) on mahdollista saada lisävuode(et)

Vauvansänky

Lisävuoteet ja vauvansängyt ovat saatavilla vain pyynnöstä.


Saunat

Kontiolomilla on kaksi saunatilaa vuokrattavana. Saunomisaika on 50 minuuttia. Saunan voi vuokrata asiakaspalvelustamme.


Huoneen siivous

Majoituksen aikana huoneessa suoritetaan siivous vain, jos varaus on tehty yhtäjaksoisesti yli seitsemälle (7) vuorokaudelle, jolloin huoneessa suoritetaan perussiivous joka seitsemäs päivä. Kontiolomien henkilökunnalla on oikeus tarvittaessa käydä huoneessa majoituksen aikana, esimerkiksi tarvittavien huoltotöiden tai muun vastaavan syyn takia.


Kulku huoneistoihin

Huoneistoihin pääsee avainkoodilla. Säilytä saamaasi koodia huolellisesti. Älä luovuta koodia ulkopuolisille. Ongelmatilanteissa ota yhteys Kontiolomien henkilökuntaan.


Tupakointi

Huoneistoissa tupakointi on EHDOTTOMASTI kielletty. Tupakointi on sallittu ulkona erillisellä tupakointi paikalla.


Löytötavarat

Unohdetut tavarat säilytetään 3 viikkoa ja sitten ne toimitetaan Suomen Löytötavarapalveluun kerran viikossa, josta ne ovat tiedusteltavissa ja haettavissa kolmen kuukauden ajan. Lisätietoa Suomen Löytötavarapalvelusta löytyy osoitteesta www.suomenloytotavara.fi


Pysäköinti

Pysäköinti onnistuu ilmaiseksi merkityillä parkkipaikoilla.


Jätehuolto

Majoittujat vastaavat itse huoneistojen roska-astioiden tyhjennyksestä. Roska-astiat sijaitsevat talon päädyssä. Lajittelun helpottamiseksi huoneistot on varustettu keittiökaapistoon sijoitetulla lajitteluvaunulla.Teet merkittävää ympäristötyötä huolehtimalla jätteiden oikeaoppisesta lajittelusta.

Järjestyssäännöt


Yhteisen viihtyvyyden ja turvallisuuden varmistamiseksi kaikkien Kontiolomilla majoittuvien henkilöiden tulee noudattaa näitä järjestyssääntöjä sekä kyltteihin merkittyjä määräyksiä.


Huomaathan, että näiden järjestyssääntöjen vastainen menettely voi johtaa välittömään tiloista ja alueelta poistamiseen sekä korvausvastuun syntymiseen.


 1. Majoittujan on noudatettava hyviä tapoja ja käyttäydyttävä asiallisesti Kontiolomien tiloissa. 
 2. Majoittuja ei saa käyttäytymisellään häiritä muita asukkaita tai Kontiolomien läheisyydessä asuvia esimerkiksi metelöimällä, vahingoittamalla omaisuutta tai muulla tavoin häiriköimällä. Majoittuja on vastuussa myös muun tiloihin päästämänsä henkilön toiminnasta.
 3. Vaarallisten tai toisten vahingoittamiseen soveltuvien esineiden tai aineiden tuominen tiloihin on kielletty.
 4. Jokaisella majoittujalla on oikeus rauhalliseen majoittumiseen. Erityisesti klo 22-07 majoittujan on vältettävä kovaäänistä puhetta, musiikin kuuntelua tai muuta melua, joka voi häiritä muita majoittujia huoneissa, huoneistoissa ja matkaparkissa.
 5. Tupakointi ja avotulen teko (ml. kynttilöiden, suitsukkeiden ja vastaavien polttaminen) huoneissa ja muissa tiloissa on ehdottomasti kielletty ja voi aiheuttaa automaattisen palohälytyksen. Kiellon vastaisesti toiminut henkilö vastaa kaikista tästä aiheutuvista hälytys-, huolto- ja siivouskuluista vähintään kuitenkin 500 euroa. 
 6. Tupakointi on sallittu ainoastaan Kontiolomien osoittamalla erillisellä tupakointipaikalla.
 7. Kontiolomien ulko-ovet sekä huoneiden ovet on pidettävä lukittuna asiattomien henkilöiden pääsyn estämiseksi hotellin tiloihin. Majoittujan on huolehdittava siitä, että ulko-ovi lukkiutuu hänen kuljettuaan ovesta.
 8. Majoittujalle annettuja avainkoodeja on säilytettävä huolellisesti, eikä niitä saa luovuttaa muille kuin niille henkilöille, eikä koodeja saa antaa ulkopuolisen tietoon.
 9. Yleisen turvallisuuden ja majoittujien omaisuuden suojelemisen vuoksi majoittujat eivät saa säilyttää  yleisissä tiloissa (kuten aula, käytävät jne.) mitään tavaroita.
 10. Järjestyksen ylläpitämiseksi ja majoittujien turvallisuuden varmistamiseksi yleisissä tiloissa voi olla tallentava kameravalvonta. Tarvittaessa majoittujalla on mahdollisuus ottaa häiriötilanteissa yhteys myös Kontiolomien asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot on esillä tiloissa. 
 11. Kontiolomien majoitustilat ja matkaparkki on tarkoitettu ainoastaan henkilökohtaiseen majoittumis tarkoitukseen. Kaikenlaisen ansiotoiminnan harjoittaminen on kielletty ilman etukäteen annettua kirjallista lupaa.
 12. Lemmikit ovat tervetulleita. Ilmoitathan lemmikin mukaan tulon ennakkoon. Lemmikit on ulkona ja yleisissä tiloissa pidettävä kytkettyinä.
 13. Matkaparkissa tulee huomioida majoitus yksiköiden välinen turvaväli 4m.
 14. Avotulen teko on sallittu ainoastaan sille erikseen osoitetuilla paikoilla.
 15. Virran jakaminen asuntovaunujen sähkötolpista on kielletty, samoin jatkojohtojen vetäminen ajoteiden yli tai puiden oksia hyväksi käyttäen on ehdottomasti kielletty.
 16. Kontiolomien henkilökunnalla on oikeus poistaa häiritsevästi käyttäytyvä asiakas tiloista ja alueelta


Asiakkaan vastuu

Asiakas on vastuussa varauksen yhteydessä annettujen yhteystietojen oikeellisuudesta. Kontiolomat ei ole korvausvelvollinen tilanteissa, joissa varausvahvistusta tai muuta varaukseen liittyvää tietoa ei ole voitu toimittaa Asiakkaalle virheellisten yhteystietojen vuoksi.


Majoittuva henkilö on täysimääräisesti vastuussa kaikista vahingoista ja kustannuksista, jotka aiheutuvat Kontiolomille (mukaan lukien rajoituksetta yleiset tilat ja huoneet huonekaluineen ja varusteineen), toisille asiakkaille tai kolmansille osapuolille tai näiden omaisuudelle Asiakkaan, majoittujan tai näiden muun Kontiolomien tiloihin päästämän henkilön huolimattomasta tai tahallisesta menettelystä, tai jotka ovat seurausta näiden Varausehtojen ja järjestyssääntöjen vastaisesta toiminnasta. Jos majoittuvan vahingon tai kustannusten aiheuttajan henkilöllisyyttä ei saada selville tai vahinkoja tai kustannuksia ei saada perittyä häneltä, vahingot ja kustannukset laskutetaan Asiakkaalta.


Kontiolomien vastuu

Mikäli Asiakas tai majoittuja havaitsee tekemäänsä varaukseen tai huoneiden varustukseen tai kuntoon liittyvän virheen tai puutteen, hänen on ilmoitettava siitä asiakaspalveluun viipymättä virheen havaittuaan, ja joka tapauksessa majoituksen aikana, jotta Kontiolomilla on mahdollisuus korjata virhe tai puute majoituksen kestäessä. Kontiolomat ei ole velvollinen hyvittämään Asiakasta virheistä tai puutteista, joista ei ole ilmoitettu sille edellä mainitulla tavalla.